Gamble Creek Visitors Center – First Iteration

gamble creek visitors center 3d view 2 unbuilt Gamble Creek Visitors Center   First IterationThe Gamble Creek Visitors’ Center went through two major iterations. This first design integrated administrative areas, classroom, commercial kitchen, community porch and retail area within a building shell inspired by Florida vernacular. Passive cooling strategies such as extended overhangs, ventilated attic, and high-performance glazing pushed the project toward LEED certification goals.

gamble creek visitors center 3d view 1 unbuilt Gamble Creek Visitors Center   First Iterationgamble creek visitors center floor plan unbuilt Gamble Creek Visitors Center   First Iterationarrow left Gamble Creek Visitors Center   First Iteration
Click on thumbnails to view larger images